Visie

Weten wat we nu bouwen voor de toekomst

Ontdek waar Bespaar op tijd staat over 3 jaar - op 31 december 2022

Wat we doen

Waarom we doen wat we doen is simpel:

We doen niets liever dan tijd geven aan ondernemers. Tijd om echt te ondernemen. Tijd om echt te leven.

Bij Bespaar op tijd weten we dat versneld groeien van iedere onderneming mogelijk is met een online team.

Wij helpen ondernemers om hun boodschap voor een groter publiek toegankelijk te maken. Daarmee bereiken en beïnvloeden ze zoveel mogelijk mensen over de hele wereld.

Voor wie we werken

Bespaar op tijd is een groeiversneller. Wij bedienen ondernemers met een omzet van 6 en 7 cijfers. En zzp’ers en freelancers die hun bedrijf en winst sneller willen laten groeien dan ooit tevoren.

De focus ligt op Nederlands- en Portugeestalige ondernemers. Zij wonen en werken voornamelijk in Nederland, België, Portugal en Brazilië.

Wij geloven dat ondernemers de beste kans hebben om veranderingen te bewerkstelligen in onze wereld. Waar de meeste mensen problemen ervaren, zien ondernemers kansen.

Hoe we bekend staan

Als mensen denken aan duurzaam groeiende bedrijven met behulp van online teams, dan denken ze aan Bespaar op tijd.

Aan het roer staan ‘bazen’. Ondernemers die hun bedrijf beter de baas zijn. De waarde van hun onderneming blijft stijgen.

Onze online BETER DE BAAS-teams staan bekend om hun winstgevende insteek, laserscherpe focus en inzet van slimme systemen.

Waar staan we voor

Wij stellen ondernemers in staat om de winst van hun bedrijf in de kortst mogelijke tijd te verdubbelen. Winst is de basis van ieder succesvol bedrijf.

Daarmee geven we ondernemers de beste kans om hun bedrijf op te schalen. Ze kunnen eindelijk hun lang gekoesterde wens van meer vrijheid in hun eigen leven creëren. Terwijl ze een positieve invloed hebben op onze planeet.

Wij zijn er voor de ondernemers die een echt bedrijf willen creëren – in plaats van er dag en nacht door geleefd worden. Ze weten dat met de juiste begeleiding, training, ondersteuning en kennis alle ruimte en tijd beschikbaar komt om:

  • hun eigen talenten maximaal te ontplooien en
  • een sterker, succesvoller en winstgevender bedrijf te creëren.

Wat we aanbieden

Alles wat we dagelijks ontdekken en leren om bedrijven strategisch en snel op te schalen brengen we terug tot de essentie in frameworks en spreadsheets.

Het resultaat is meer vrijheid, controle en winst. En het ultieme resultaat is de mogelijkheid om daadwerkelijk te genieten van de belangrijkste redenen waarom ze hun bedrijf zijn begonnen.

Daarom is er geen enkele barrière voor een ondernemer om niet aan de slag te gaan. Alle frameworks en spreadsheets zijn vrij toegankelijk om een duurzaam, schaalbaar en succesvol bedrijf op te bouwen.

Voor de implementatie en de overige taken die per se moeten gebeuren staat een online BETER DE BAAS-team klaar. Beschikbaar tussen de 10 en 250 uur per maand. Ieder online team wordt op maat samengesteld.

Het BETER DE BAAS-team

We zijn een remote team waarin iedereen even belangrijk is. Het aantal medewerkers is gegroeid tot 45, waarvan 20 fulltime.

Online houden we intensief contact met elkaar. We komen regelmatig samen in Lissabon.

Iedereen is vrij om te werken en te leven waar ze willen. Dichtbij familie. Of dichtbij de bergen om te fietsen. Of daar waar de zon schijnt. Daardoor willen mensen graag voor Bespaar op tijd werken.

We leven de cultuur van Bespaar op tijd en helpen anderen om ook hetzelfde gelukkige leven te leiden.

Wat we verdienen

We zijn doorgegroeid tot een jaaromzet van minimaal €2 miljoen.

De omzet wordt voor 70% behaald in Nederland.

Het grootste deel van de omzet wordt bereikt door het aanbieden van maand- en jaarabonnementen van online teams.

Het overige deel van de omzet wordt behaald door pakketuitbreidingen. Die pakketten bestaan uit varianten op een 24/7 team en persoonlijke workshops.

Welke online tools gebruiken wij dagelijks om succesvol te ondernemen?

Bespaar een werkweek aan uitzoekwerk. Ontvang onze beste tools van 2019 per e-mail. Vul je persoonlijke e-mailadres hieronder in: