De diensten van een virtuele assistent hebben als doel om je tijd te laten besparen. Tijd die je kunt gebruiken voor je kernactiviteiten. Maar welke taken en werkzaamheden kun je het beste uitbesteden aan een virtuele assistent?

Met het beantwoorden van de volgende vragen weet je het snel. Neem een taak in gedachten en beantwoord daarbij de volgende vragen met ja of nee. Lees het handige overzicht met taken die je kunt uitbesteden.

  1. Heb je de kennis en vaardigheden om de taak naar tevredenheid uit te voeren?
  2. Heb je specifieke hulpmiddelen nodig om de taak uit te voeren? Heb je de beschikking over de hulpmiddelen? Zijn het ook de beste hulpmiddelen om de taak uit te voeren?
  3. Heb je voldoende tijd om de gehele taak op het gewenste moment af te ronden?
  4. Door het uitvoeren van de taak heb je geen tijd voor een andere taak. Maak je de juiste keuze door toch deze taak uit te voeren?
  5. Beleef je plezier en voldoening aan het uitvoeren van de taak?

Heb je één of meerdere vragen beantwoord met nee? Het is een goede overweging om de taak uit te besteden aan een virtuele assistent.

Heb je op de meeste vragen nee geantwoord? Uitbesteden van de taak is een logische keuze.

Hoe selecteer je de juiste virtuele assistent om de werkzaamheden uit te laten voeren? Lees het blogartikel tips voordat je gaat werken met een virtuele assistent.

Je bent nu 0 sec op deze website

Gooi geen tijd meer weg en download het gratis ebook
Uitbesteden beter de baas.