Hoe zou het zijn als je altijd kunt beschikken over een professioneel team? Ook voor een zelfstandige of een kleine organisatie is dat binnen handbereik. Virtuele assistenten maken dat mogelijk.

Virtuele assistenten zijn in hoofdlijn in te delen in drie categorieƫn op basis van het type werkzaamheden die op afstand uitgevoerd worden.

 

  • Virtuele assistent voor ondersteunende werkzaamheden
   Denk bijvoorbeeld aan secretariƫle en administratieve werkzaamheden.
  • Virtuele assistent voor werkzaamheden die specifieke kennis en ervaring vereisen
   Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement of het vergroten van je aanwezigheid op sociale media.
  • Virtuele assistent voor specialistische werkzaamheden
   Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuwe website.

De kracht van virtuele assistentie schuilt in de combinatie van bovenstaande diensten. Virtuele assistentie wordt daardoor als het uitpakken van een cadeau. Telkens beschik je over een teamliden verrast met de gewenste kennis en kunde. De virtuele assistenten doet dat op basis van de volgende uitgangspunten:

  1. Compleet ontzorgd
   Geen last meer van tijdsdruk, want er staat snel een team klaar. Een team aansturen is niet nodig, want de vaste contactpersoon ontzorgd. Hij of zij gaat waar mogelijk zelf aan de slag, zodat je geen last hebt van bijvoorbeeld een accountmanager met weinig kennis van zaken. De communicatie vindt plaats op een wijze die voor alle betrokkenen snel en effectief werkt.
  2. Professioneel totaalpakket
   Ieder kleine of grote project wordt compleet uitgevoerd: de kracht van het team. In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld niet alleen de ontwikkeling van een corporate website door een virtuele assistent als webdesigner. Maar ook het verzorgen van regelmatige actuele content door een virtuele assistent in de functie van copywriter. Of het genereren van verkeer naar de website door het verzenden van maandelijkse nieuwsbrieven door een virtuele assistent in de functie van secretaresse.
  3. Bespaar geld
   Het project wordt uitgevoerd door iemand met de gewenste kennis en ervaring. Dus geen last van een over- of ondergekwalificeerd virtuele asssistent. Dat betekent een hoge productiviteit. En daarnaast kostenbesparingen natuurlijk, aangezien verrekening per minuut plaatsvindt. En iedere virtuele assistent maakt natuurlijk handig gebruik van (de vaak gratis) online communicatiemiddelen en tools die productiever en slimmer werken mogelijk maken.

Wij vinden dat iedere organisatie die virtuele assistentie biedt op deze wijze zou moeten werken. Bespaar op tijd werkt 100% volgens deze principes. Laat jezelf verrassen en maak ook kennis met snelle uitbreiding van je team.

Je bent nu 0 sec op deze website

Gooi geen tijd meer weg en download het gratis ebook
Uitbesteden beter de baas.